Mystery Visit bij HSN Leermeester Cursus

In september 2018 heeft er, namens SVH, een mystery visit plaatsgevonden om de kwaliteit van de HSN Leermeester Cursus te beoordelen. SVH neemt aan het einde van elke HSN Leermeester Cursus het examen af en zij mogen natuurlijk van hun grootste opleider een hoge kwaliteit verwachten!

Een medewerker van SVH heeft deelgenomen aan de HSN Leermeester Cursus in Zwolle bij onze trainer Gretha de Vries en onlangs mochten wij het SVH Mystery Rapport ontvangen. Conclusie van SVH: De HSN Leermeester Cursus werd door de Mystery Visitor ervaren als zeer professioneel en biedt een goede voorbereiding op het SVH Leermeester Examen

SVH Erkenningsregeling

HSN is door SVH erkend voor haar cursussen Sociale Hygiëne en Leermeester. Deze SVH Erkenning biedt cursisten en bedrijven extra zekerheid over de kwaliteit van een opleider. De SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen bevat een groot aantal criteria die de kwaliteit van het opleidingsinstituut, het opleidingsprogramma, de kwaliteitszorg en de klachtenbehandeling waarborgen. Om de SVH erkenning te kunnen behouden voert SVH Mystery Visits uit.

 

Rapport SVH Mystery Visit HSN Leermeester Cursus

Algemene bevinding

De HSN Leermeester Cursus werd door de Mystery Visitor ervaren als zeer professioneel en biedt een goede voorbereiding op het SVH Leermeester examen. De benodigde informatie werd tijdig toegezonden/toegelicht, de lesmaterialen zagen er netjes verzorgd uit. De docent was zeer kundig en had een prettige manier van lesgeven. 

 

Eisen SVH erkenningsregeling Behaald?
1. 

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de opleiding komen overeen met de onderwerpen die zijn beschreven in de studiegids of –informatie op de website.

Ja 
2.  

Tijdens de opleiding/cursus wordt de koppeling naar de werkpraktijk gemaakt.

Ja 
3. 

De omschreven didactiek komt in grote lijnen terug in de cursus/opleiding.

Ja
4. 

De mystery visitor kan eenvoudig inloggen op de multimedia door naar een website te gaan en daar een gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. 

Ja
5.

De multimedia is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Ja
6. 

Aan het begin van de opleiding worden alle leermiddelen die gebruikt worden tijdens de opleiding geleverd door de opleider aan de mystery visitor, zoals een cursusboek, werkboek, notitiepapier. 

Ja 
7. 

De docent die de opleiding verzorgt weet veel over de vakinhoud en kan inhoudelijke vragen beantwoorden.

Ja 
8. 

De mystery visitor wordt voor de eerste cursus-/opleidingsdag geïnformeerd over de inhoud van het examen. Indien dit niet wordt gedaan, is deze informatie te vinden op de website van de opleider.

Ja 
9. De mystery visitor wordt door de opleider geïnformeerd op basis van welk(e) kwalificatiedossier, eindtermen of exameneisen hij wordt geëxamineerd. 
 
Ja 
10. De mystery visitor wordt voor de eerste cursus-/opleidingsdag geïnformeerd op welke dag of in welke periode het examen plaats vindt. Indien dit niet wordt gedaan, is deze informatie te vinden op de website van de opleider. 
 
Ja 
11.  Vooraf of tijdens de cursus/opleiding wordt aan de mystery visitor schriftelijk en/of mondeling een instructie gegeven waarin uitleg wordt gegeven over de examenprocedure.  
 
Ja 

Wij zijn trots dat SVH onze HSN Leermeester Cursus zo positief beoordeeld heeft! 

 

Bron: SVH Rapport Mystery Visit voor SVH Erkenningsregeling

 

 

 

Vorige
Overzicht
Volgende

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.