HSN ontvangt als eerste opleider twee SVH erkenningen!

Op dinsdag 7 juni jl. ontving HSN van SVH de branche-erkenning voor haar opleidingen Leermeester en Sociale Hygiëne!

SVH erkenningsregeling 2016

Beide opleidingen zijn erkend volgens de vernieuwde SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen 2016. Deze regeling geeft nog meer helderheid over de kwaliteit van opleidingen aan iedereen die een horecaopleiding wil gaan volgen. Opleidingen worden getoetst op criteria die de kwaliteit van het opleidingsinstituut, het opleidingsprogramma, de kwaliteitszorg en de klachtenbehandeling moeten waarborgen. In de nieuwe regeling vindt ook een inhoudelijke toetsing van de opleidingen plaats en maken een audit op locatie en mystery visits deel uit van het traject. Zo kunnen cursisten en/of bedrijven verantwoord worden doorverwezen naar een branche-erkende horecaopleiding.

Het register van de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen, waarin alle erkende opleidingen zijn opgenomen, staat vermeld op de website van SVH. Ook zijn de branche-erkende opleidingen terug te vinden op de website horecaopleidingen.nl, door te filteren op ‘Overzicht erkende opleidingen’.

 

Hoogste Slagingspercentages

Eind 2015 presenteerde SVH al de slagingingspercentages van de grote(re) horeca opleiders in Nederland. Daaruit blijkt dat HSN zowel voor Sociale Hygiëne als voor Leermeester de hoogste slagingspercentages heeft. Met deze erkenningen erbij is het plaatje geheel compleet!


 

 

 

Overzicht
Volgende

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje