Gabriëlla Café te gast in de podcast 'de Stamtafel'

Onze directeur, Gabriëlla Café, werd tijdens Gastvrij Rotterdam spontaan gevraagd om te gast te zijn in de podcast 'De Stamtafel' van Jeanine Sok. Ben je benieuwd naar de visie van Gabriëlla op Gastvrijheid? Luister dan deze podcast.

Podcast de Stamtafel

Verschillende gastvrouwen, gastheren, sommeliers, docenten maar ook bartenders en barista's schuiven aan bij de podcast van Gastologie, ‘De Stamtafel’. Praten over gastvrijheid, filosoferen over het vak, verbinding maken met elkaar en kennis delen. Dat staat er op het menu bij de podcast van Gastologie, ‘De Stamtafel’.

Toost op de Gastvrijheid

In gesprekken van circa 30 minuten interviewt Jeannine een prominente horecatopper. Dat doet ze op haar eigen, herkenbare wijze waarbij de passie voor gastvrijheid duidelijk naar voren komt. Elk gesprek begint altijd met het uitbrengen van een toost op de gastvrijheid.

 

Gabriëlla Café te gast

Tijdens Gastvrij Rotterdam vroeg Jeaninne spontaan onze directeur, Gabriëlla Café, om aan te schuiven aan haar stamtafel. Dit werd een onverwacht leuk en gezellig gesprek over de horeca, visie op gastvrijheid en het opleiden en trainen van medewerkers. Benieuwd naar de podcast? Luister het nu terug.  

Vorige
Overzicht
Volgende

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.