1,5 meter vervalt, gebruik Coronatoegangsbewijs door cursuslocaties

Het is eindelijk zover: de 1,5 meter afstand mogen we sinds 25 september loslaten. En door de invoering van het Coronatoegangsbewijs vervallen alle andere beperkende maatregelen waar de locaties tot 25 september 2021 aan moesten voldoen. Zo vervalt niet alleen de 1,5 meter afstand, maar zijn ook alle interne faciliteiten zoals het restaurant, koffie-lounges enzovoorts weer als vanouds beschikbaar en zal de lunch ook weer in uitgebreide buffetvorm gepresenteerd worden.

Coronatoegangsbewijs

Voor de organisatie van onze cursussen zijn wij te gast bij externe locaties zoals zalencentra en hotels. Aangezien dat horecabedrijven zijn, moeten ook zij voldoen aan de verplichte toegangscontrole van alle gasten middels de Corona Check app (zie ook: coronacheck.nl). Ook is het mogelijk om op papier een QR code te krijgen. Als je als gast van een (cursus)locatie geen Coronatoegangsbewijs kunt overleggen (samen met je identiteitsbewijs), dan kan de cursuslocatie jou de toegang ontzeggen. Deelnemen aan een cursus is dan niet mogelijk. Dit geeft geen recht op restitutie van cursusgeld.

Wij begrijpen dat het moeten tonen van de QR code bij entree tot de cursuslocaties een beperking is en dit ook weinig gastvrij overkomt. Echter zijn de cursuslocaties verplicht om deze maatregelen van de Nederlandse overheid na te leven, net zoals dat verwacht wordt van alle Horecabedrijven. Wij danken alle betrokken dan ook voor het begrip en de medewerking. 

 

Vorige
Overzicht
Volgende

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.