Alle trainingen en opleidingen gaan door!

In de ingelaste persconferentie op zaterdag 18 december 2021 is een harde lockdown afgekondigd. Het positieve nieuws is dat je training of opleiding gewoon door kan gaan!

Update: 20 december 2021

HSN Online trainingen en praktijktrainingen gaan door

De huidige beperkingen vanwege het Coronavirus maken dat de klassikale theorie trainingen (via open inschrijving) op locatie tot nader order zijn uitgesteld in afwachting van de volgende persconferentie(s). Locaties voor cursussen, trainingen én praktijkexamens noodzakelijk voor de uitoefening van beroep en/of bedrijf zijn uitgezonderd van de nieuwe lockdown maatregelen. Deze trainingen, zoals de SVH Leermeester Cursussen, gaan dus wél door. En uiteraard gaan onze Online Video Trainingen altijd gewoon door en kun je je hiervoor direct aanmelden!

SVH examens Sociale Hygiëne gaan door!

Onze 18 SVH toetscentra waar je na het volgen van een Online HSN training het SVH examen Sociale Hygiëne aflegt, zijn en blijven geopend. Uiteraard houden alle toetscentra zich aan de RIVM richtlijnen.

Klassikale trainingen (open inschrijving)

Onderwijs op afstand is momenteel de norm. De huidige stand van zaken laat het niet toe om je voor 25 januari 2022 voor cursussen zonder praktijkexamen klassikaal te ontvangen. Alle klassikale theorie trainingen, zoals de Spoedcursus Sociale Hygiëne, Training HACCP en Training Allergenen zijn daarom omgezet naar online trainingen en alle betrokken cursisten worden hierover geïnformeerd. 

UITZONDERING voor cursussen, trainingen en praktijkexamens noodzakelijk voor de uitoefening van beroep en/of bedrijf

Onze SVH Leermeester Cursussen en BHV trainingen kunnen we wel klassikaal laten plaatsvinden vanwege de uitzondering die de overheid hiervoor gemaakt heeft. Het gaat dan specifiek om een uitzondering voor cursussen, trainingen en praktijkexamens die noodzakelijk zijn voor de uitoefening van beroep en/of bedrijf. Deze cursussen mogen wel doorgang vinden. Om ervoor te zorgen dat, wanneer de Horeca weer open mag, er voldoende Leermeesters in het bedrijf aanwezig zijn gaan we dan ook door met de SVH Leermeester Cursussen en vanuit bedrijfsveiligheid vinden de BHV cursussen tevens nog steeds klassikaal plaats. 

Ook met de nieuwste veiligheidsmaatregelen blijven wij zorg dragen voor veilige cursussen. Wij werken volgens het brancheprotocol veilig trainen en de richtlijnen van het RIVM. Houd er rekening mee dat onze trainingslocaties controleren op het coronatoegangsbewijs. 

We blijven de maatregelen van de overheid uiteraard nauwlettend in de gaten houden en eventuele updates worden zo spoedig mogelijk gedeeld met de betrokken cursisten, waarna deze ook op onze website gepubliceerd worden.

Volg je opleiding of training online en behaal eenvoudig de verplichte Horeca Diploma's. Schrijf je nu in voor één van onze online video trainingen!

Top 3 Online HSN Video Trainingen
 

1. Spoedcursus Sociale Hygiëne Video Training

       902+ reviews

2.  Online HACCP Video Training

      261+ reviews

3. Online Allergenen Video Training

      80+ reviews

Vorige
Overzicht
Volgende

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.