Nu beschikbaar: Horeca Inhaakkalender 2024!

De Horeca Inhaakkalender 2024 is nu beschikbaar! Voor de 7e keer heeft Petra Venekamp van ConcreetAdvies de Horeca Inhaakkalender voor hospitality organisaties samengesteld. Speciaal voor relaties van HSN is deze weer gratis te bestellen!

Door in te spelen op speciale dagen, evenementen of opvallende acties inspireer je jouw gasten om ook op andere momenten bij je te komen. Organiseer bijvoorbeeld speciale promoties rondom één van deze dagen, zodat nieuwe gasten je zaak ontdekken en gebruik het op je social media. Oftewel: geef je omzet een flinke boost met deze inhakers.

Horeca Inhaakkalender 2024

'Hoe bedenk ik acties om gasten te trekken’, ´Wat moet ik posten en waar?’ en ‘Moet dit echt elke dag?’ deze vragen hoort Petra Venekamp van ConcreetAdvies elke keer als zij de workshop “De digitale uitdaging voor een horeca ondernemer” geeft. Daarom heeft ze ook dit jaar weer deze nieuwe inhaak- en actiekalender 2024 gemaakt om je inspiratie te geven en om zo handig in te kunnen spelen op leuke inhaakmomenten. Natuurlijk gebruik je alleen die momenten die passen bij je zaak. Met deze kalender weet je al ver van te voren wat er aan zit te komen en kun je je acties en posts op tijd organiseren en inplannen.

Inhaken loont!

  1. Inhakers worden gemiddeld drie keer zo vaak gedeeld op social media dan niet-inhakers, vergeet dan niet om het onderwerp of de betrokken mensen te taggen;
  2. Het bereik van een inhaker gaat verder dan alleen de vaste volgers of fans van een organisatie of merk. Doe hier je voordeel mee;
  3. De kalender geeft je inspiratie om een actie te organiseren, voor de ‘dagspecial’ op je menukaart of om te gebruiken als post op je social media;
  4. Gebruik de # met het onderwerp en tag anderen, zodat gasten je posts en acties kunnen vinden;
  5. De kalender kun je ook goed gebruiken voor de planning van de content van je nieuwbrieven.

Waaruit bestaat deze kalender? 

Bestel de Horeca Inhaakkalender 2024 GRATIS! 

Wil je je goed kunnen voorbereiden op je (Social Media) campagnes in 2024? Bestel dan nu gratis de digitale Horeca Inhaakkalender 2024! Stuur een mail met je aanvraag naar info@concreetadvies.info 

De Horeca Inhaakkalender 2024 wordt na ontvangst van je aanvraag DIGITAAL zo spoedig mogelijk per mail naar je verstuurd*.
*In verband met de verwachte drukte kan het 1 – 3 werkdagen duren voordat je de digitale Horeca Inhaakkalender 2024 per mail ontvangt. 

Namens ConcreetAdvies en Horeca Stichting Nederland wensen we je graag alvast veel succes, interactie, gasten en omzet in 2024 toe! 

Over de Auteur

Petra Venekamp is eigenaar van ConcreetAdvies. Petra werkt sinds jaar en dag in de gastvrijheidsector. Zodoende kent zij de operationele uitdagingen van de internationale hotellerie en nationale horecabranche van binnen en buiten. Ook is zij bekend met het gemeentelijk horecabeleid, de instanties en de wet- en regelgeving waarmee een ondernemer te maken heeft.

Naast het adviseren van organisaties schrijft Petra ook boeken. Eerder dit jaar lanceerde zij, samen met Bianca Roemaat van Roux Communicatie, hét menukaarthandboek 'Boost je Menukaart!'. In dit boek laten zij zien hoe je als ondernemer meer geld verdient met je menukaart en hoe je gasten een betere beleving biedt. Het boek staat vol met praktische tips, tools en checklists en is onmisbaar voor iedere ondernemer! 

Vorige
Naar het horecatips-overzicht
Volgende

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.