HACCP en voedselveiligheid: Wist je dat....?

Met deze leuke én leerzame wist-je-datjes over HACCP en voedselhygiëne, willen we niet alleen je kennis opfrissen, maar je ook inspireren om nog meer aandacht te geven aan de details die echt het verschil maken. Want of je nu een ervaren horecaondernemer bent of net je eerste stappen in de keuken zet: iedere stap telt.

Voedselveiligheid is een serieuze zaak, maar dat betekent niet dat we er altijd op dezelfde manier over hoeven te praten. Wij besteden regelmatig aandacht aan HACCP en hygiëne, met onderwerpen zoals of je voedsel veilig van de grond kunt eten, essentiële HACCP-lijsten die je gratis kunt downloaden en top 10 hygiënetips voor de horeca.

Nu pakken we het anders aan. Geen uitgebreide handleidingen of rapporten, maar een luchtige en verrassende kijk op voedselveiligheid met een lijst vol ‘wist-je-datjes’. Want zeg nou zelf: soms leer je meer van een paar goede weetjes dan van een hele lap tekst.

Wist je bijvoorbeeld dat rauw vlees altijd onder in de koelkast moet worden bewaard? Of dat een simpele vaatdoek een bron van miljoenen bacteriën kan zijn? Deze en andere verrassende feiten vind je in onze nieuwe lijst, bedoeld om je kennis over voedselveiligheid nét dat beetje extra te geven.

Zin om meer te lezen over hygiëne, inspecties of praktische tips? Bekijk dan onze uitgebreide artikelen, zoals wat HACCP precies inhoudt of het inspectieverslag van een NVWA-controle. Zo blijf je scherp, geïnformeerd en de NVWA inspecteur altijd een stap voor.

Wist je dat.....? 

 

Wist je dat.....? 

 

Behaal je HACCP Certificaat! 

Ben je na deze wist-je-datjes meer bewust geworden van hoe belangrijk voedselveiligheid is en wil je zeker weten dat jouw horecazaak aan alle HACCP-regels voldoet? Schrijf jezelf en je medewerker(s) dan in voor onze HACCP Cursus!

In slechts één dag leer je alles over de HACCP-principes, hoe je inspecties van de NVWA moeiteloos doorstaat, en hoe je een veilige, hygiënische werkomgeving creëert. Na afloop van de training vindt direct de HACCP Toets plaats en wanneer je deze met een voldoende afrond ontvang je het HACCP certificaat dat aantoont dat jouw kennis en vaardigheden up-to-date zijn.

Veiligheid begint bij kennis. Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in!

 
HACCP Video Training
 

Past het niet in jouw planning om deel te nemen aan de klassikale cursus HACCP of leer je liever individueel?
Schrijf dan in voor de HACCP Video Training (Nederlands of Engels).

Alle informatie die je tijdens de klassikale cursus HACCP zou krijgen, hebben wij op video opgenomen. Hierdoor kun je leren in eigen tijd, waar en wanneer je maar wilt. 

Sluit de online HACCP Toets af met een voldoende en je ontvangt je HACCP Certificaat direct per post!

Meer informatie

Vorige
Naar het horecatips-overzicht
Volgende

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.