Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.
Er is geen exact aantal personen te noemen als antwoord op deze vraag. Ieder bedrijf dient namelijk een RI&E te doen; Dit is een Risico Inventarisatie & Evaluatie. Door middel van deze evaluatie bepaal je per bedrijf waar de gevaren liggen en wat het niveau van deze gevaren is. Op basis daarvan wordt er geadviseerd hoeveel BHV'ers er binnen je bedrijf dienen te zijn. In bijvoorbeeld een discotheek zullen er over het algemeen meer BHV'ers nodig zijn dan in een slijterij.
Voor Horecabedrijven is er een algemene stelregel dat er 1 BHV'er aanwezig is per 50 mogelijk in het bedrijf aanwezige personen (berekend naar zowel personeel als gasten).
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:
info@hsn.nl
Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.