Gratis account

Vraag 1:

What is a critical process according to the Code of Hygiene?


Vraag 2:

Why is leaking fluid of a product so dangerous?


Vraag 3:

What is the shelf life of defrosted self-prepared products at 4°C or colder? 


Vraag 4:

When is the growth of bacteria delayed?   


Vraag 5:

Which products do not apply specific temperature requirements?


Vraag 6:

Which pastry/pie may not be accepted unrefrigerated?


Vraag 7:

What is cross-contamination?   


Vraag 8:

What is the minimum temperature for consumption ice cream upon delivery?


Vraag 9:

What is disinfecting? 


Vraag 10:

What should never be done at defrosted frying snacks?   


Gratis proefexamen - score verzenden


Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.