Gratis account

Vraag 1:

Wat is sous-vide?


Vraag 2:

Wat wordt er bedoeld met het 'klaren van wijn'? 


Vraag 3:

Wat is een kenmerk van de likeur Dom Benedictine?


Vraag 4:

Welke van onderstaande belangrijke biertypen in Nederland hebben een alcoholpercentage van meer dan 7%? 


Vraag 5:

Van welke gedistilleerde dranken is melasse van suikerriet de basisgrondstof? 


Vraag 6:

Wat is kruisbesmetting?


Vraag 7:

Wat is de juiste definitie van bronwater? 


Vraag 8:

Wat is het grootste verschil tussen bier uit de tap en bier uit de fles? 


Vraag 9:

Wat zijn kenmerken van de salmonellabacterie?


Vraag 10:

Welke van onderstaande vallen in de groentegroep 'stengelgroente'?


Gratis proefexamen - score verzenden


Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.