Toets je Kennis

Vraag 1:

Welke E-nummers duiden sulfiet aan? 


Vraag 2:

Welke toegevoegde stof valt niet onder het allergeen 'melk'? 


Vraag 3:

Op welke manier(en) dient u de allergeneninformatie beschikbaar te hebben tijdens controle? 


Vraag 4:

Welke van onderstaande ingrediënten kunnen aanduidingen zijn op het etiket voor eieren? 


Vraag 5:

Wanneer een gast een koemelk-allergie heeft, hoe groot is dan de kans dat deze ook een allergische reactie krijgt van geitenmelk? 


Vraag 6:

Welke van onderstaande allergenen zijn peulvruchten? 


Vraag 7:

Welke medewerkers in een (horeca)bedrijf moeten op de hoogte zijn van de allergeneninformatie? 


Vraag 8:

Welke lijst wordt beheerd door het Voedingscentrum? 


Vraag 9:

Wat is sulfiet? 


Vraag 10:

Welk allergeen veroorzaakt vaak (kruis)reacties bij mensen met een pinda-allergie? 


Gratis proefexamen - score verzenden


Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje