Gratis account

Vraag 1:

Escargots, alikruiken, krabnijpers en oesters vallen allemaal onder welk allergeen? 


Vraag 2:

Welke van onderstaande allergenen zijn peulvruchten? 


Vraag 3:

Welk product is niet geschikt voor iemand met een allergie voor melk en voor noten? 


Vraag 4:

Welke medewerkers in een (horeca)bedrijf moeten op de hoogte zijn van de allergeneninformatie? 


Vraag 5:

E-nummers E150b, E150d en E220 t/m E228 zijn E-nummers die verwijzen naar welk wettelijk verplicht allergeen?


Vraag 6:

Welke toegevoegde stof valt niet onder het allergeen 'melk'? 


Vraag 7:

Op welke manier(en) dient u de allergeneninformatie beschikbaar te hebben tijdens controle? 


Vraag 8:

Wanneer een gast een koemelk-allergie heeft, hoe groot is dan de kans dat deze ook een allergische reactie krijgt van geitenmelk? 


Vraag 9:

Welke van onderstaande ingrediënten kunnen aanduidingen zijn op het etiket voor eieren? 


Vraag 10:

Welk allergeen veroorzaakt vaak (kruis)reacties bij mensen met een pinda-allergie? 


Gratis proefexamen - score verzenden


Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.