Toets je Kennis

Vraag 1:

Wat moet de minimale temperatuur zijn van warme gerechten bij buffetpresentatie?


Vraag 2:

Wat is de houdbaarheid van ontdooide zelfbereide producten bij 4 graden Celsius of kouder?


Vraag 3:

Wat mag nooit tijdens de bereiding van tìede gerechten?


Vraag 4:

Hoe lang mag de werkvoorraad van rauwe producten maximaal buiten de gekoelde opslag bewaard worden?


Vraag 5:

Wat is regenereren?


Vraag 6:

Hoe kan de kwaliteit van onbewerkte groenten en fruit gecontroleerd worden?


Vraag 7:

Waarom mogen oude producten nooit vermengd worden met versbereide producten?


Vraag 8:

Wat is desinfecteren?


Vraag 9:

Wat is een kritisch proces volgens de Hygiënecode?


Vraag 10:

Welk gebak mag niet ongekoeld worden aangeboden?


Gratis proefexamen - score verzenden


Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje