Horecaportier Schriftelijk

4 huiswerklessen
Eigen tijd en tempo
Thuisstudie
Huiswerkbegeleiding
SVH examens (niet inbegrepen)
SVH Diploma
235,- All-in & BTW-vrij

Horecaportier Schriftelijk

Word SVH Horecaportier!

Wil je graag aan de slag als horecaportier bij een horecagelegenheid? Behaal dan je SVH Diploma Horecaportier. Volg deze thuisstudie Horecaportier als ideale voorbereiding op je SVH examens! 

SVH Horecaportier Cursus

De thuisstudie Horecaportier bestaat uit het officiële SVH theorieboek Horecaportier, vier huiswerklessen en digitaal filmmateriaal met praktijkvoorbeelden. Iedere huiswerkles heeft ongeveer 15 vragen waarvan de antwoorden te vinden zijn in het SVH boek. Je bepaalt zelf wanneer je de huiswerklessen maakt en opstuurt naar je persoonlijke huiswerkdocent. Dit kan zowel per post als per e-mail. Daarnaast krijg je toegang tot onze online proefexamens Horecaportier ter voorbereiding op het theorie examen. Met deze huiswerklessen en de online proefexamens bereiden we je intensief voor op de officiële SVH examens Horecaportier. 

SVH examen Horecaportier 

Om het SVH Diploma Horecaportier te behalen dien je voor twee SVH examens te slagen: 

SVH examen Horecaportier Theorie

Dit examenonderdeel bestaat uit 40 meerkeuze vragen (A,B,C) waar je 40 minuten de tijd voor krijgt. Wanneer je minimaal 29 vragen goed beantwoordt, ben je geslaagd voor dit onderdeel en ontvang je het SVH Certificaat Horecaportier Theorie. 

SVH examen Horecaportier Praktijk

Bij dit examenonderdeel krijg je in een rollenspel een praktijksituatie voorgelegd, waarbij een acteur een lastige gast speelt. Om te slagen voor dit onderdeel moet je de situatie, op basis van het juiste gespreksmodel die tijdens de cursus wordt behandeld, tot een goed einde weten te brengen. Ben je voor dit onderdeel geslaagd, dan ontvang je het SVH Certificaat Horecaportier Praktijk. 

Behaal je beide SVH Horecaportier Certificaten binnen 24 maanden (2 jaar), dan worden deze Certificaten automatisch omgezet in het SVH Diploma Horecaportier. Je bent zelf verantwoordelijk voor het (tijdig) aanmelden voor de Horecaportier examens en de kosten voor deze examenonderdelen zijn niet inbegrepen in de prijs voor deze thuisstudie.

Voor wie is de thuisstudie Horecaportier? 

Voor iederen die horecaportier is of wil worden en voor iedereen die aangesteld is voor de beveiliging van personen en goederen binnen een horecaonderneming. 

Toelatingseisen

Voor deze thuisstudie is geen vooropleiding vereist. 

Cursusonderwerpen
  • Functie en taken van een Horecaportier
  • Sociaal-hygienisch beleid en Arbowetgeving
  • Doelgroepen en deurbeleid
  • Communicatieproces en gespreksmodellen
  • Omgaan met (agressief) gedrag van gasten
  • Herkennen en voorkomen van geweld
  • Toegangscontrole, visitatie en de Wet Wapens en Munitie
  • Alcohol- en Drugsgebruik
Kortom...

Wil je horecaportier worden en in één keer je SVH Diploma Horecaportier behalen? Bereid jezelf dan optimaal voor met deze thuisstudie Horecaportier! 

Direct inschrijven

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje