Sociale Hygiene Zelfstudie

3 zelfstudielessen
2 x per maand examen
52 examenlocaties
Examen (16:50 - 17:30 uur)
Sociale Hygiëne examen
SVH Diploma
310,- All-in & BTW-vrij

Sociale Hygiene Zelfstudie

Behaal het SVH examen met Zelfstudie!

Heb je geen tijd om de hele dag of twee avonden naar de cursus te komen? Of wil je geen klassikale cursus en graag zelfstandig thuis studeren? Schrijf je dan in voor de Sociale Hygiëne Zelfstudie en leg het SVH examen af bij jou in de buurt op één van de 80+ examenlocaties! 

SVH Sociale Hygiëne Zelfstudie

De SVH Sociale Hygiëne Zelfstudie bestaat uit een Syllabus SVH Sociale Hygiëne en het officiële SVH boek. Deze Zelfstudie bereidt je voor op het SVH examen. De Syllabus bestaat uit drie lesnummers met vragen uit het SVH boek en ieder lesnummer heeft +/- 25 vragen. De antwoorden op de vragen zijn te vinden achter in de Syllabus SVH Sociale Hygiëne Zelfstudie. Bij deze cursus heb je geen begeleiding van een huiswerkdocent. 

Sociale Hygiëne proefexamens

Naast de Syllabus Sociale Hygiëne Zelfstudie en het SVH boek ontvang je ook inlogcodes voor onze online Sociale Hygiëne proefexamens. Deze database, bestaande uit 500+ vragen, biedt jou een optimale voorbereiding op je SVH examen. 

SVH examen bij jou in de buurt

Bij inschrijving kun je kiezen uit één van de 52 examenlocaties waar wij 2 x per maand het SVH examen organiseren. Er is dus altijd wel een SVH examen bij jou in de buurt. Het SVH examen vindt altijd plaats van 16:50 uur tot 17:30 uur. Het examen Sociale Hygiëne bestaat uit 40 meerkeuze vragen (A,B,C). Je moet minimaal 29 vragen goed beantwoorden om te slagen voor het examen. 

Sociale Hygiëne Register

Wanneer je geslaagd bent voor het SVH examen, ontvang je gelijktijdig met het SVH Diploma de resultaatbrief. Je wordt daarnaast automatisch bijgeschreven in het Sociale Hygiëne Register door de LEC-SVH en je ontvangt de Verklaring kennis en inzicht Sociale Hygiëne.

Horeca vergunning verplicht

Wanneer er in een organisatie alcoholische dranken geschonken worden aan gasten, dient de ondernemer een Horeca vergunning aan te vragen bij de gemeente. Ook slijterijen waar (sterk)alcoholhoudende dranken verkocht worden hebben een Horeca vergunning nodig. Dit is verplicht vanuit de Drank en Horecawet. Één van de eisen uit deze wet is dat er altijd iemand aanwezig is die een SVH Sociale Hygiëne Diploma heeft en vermeld staat op deze vergunning. Met deze Sociale Hygiëne Zelfstudie inclusief SVH examen kom je in het bezit van dit verplichte Diploma! 

Voor wie is de Sociale Hygiëne Zelfstudie? 

Voor ondernemers en leidinggevenden die in een horecabedrijf alcohol schenken aan gasten of alcoholhoudende dranken verkopen in een slijterij. Ook voor beheerders, medewerkers en vrijwilligers van sportkantines, verenigingen en gemeenschapshuizen waar alcohol geschonken wordt. 

Toelatingseisen 

Voor deze Zelfstudie is geen vooropleiding vereist. Wel dien je rekening te houden met het feit dat je geen mogelijkheid hebt tot huiswerkbegeleiding en dat je veel discipline moet hebben om de thuisstudie zelfstandig te volgen. Wil je toch liever een cursus met meer ondersteuning, kies dan voor de klassikale Spoedcursus Sociale Hygiëne of de thuisstudie Sociale Hygiëne Schriftelijk

Lesnummers
  • Lesnummer 1: Sociale Hygiëne, omgaan met gasten, regelhandhaving
  • Lesnummer 2: Risicogedrag bij regelhandhaving, gespreksmodellen, alcohol
  • Lesnummer 3: Drugs, tabak, gokken en veiligheidsvoorzieningen
Kortom...

Studeer je gemakkelijk, heb je veel zelfdiscipline en wil je graag het SVH examen afleggen op een examenlocatie bij jou in de buurt? Schrijf je dan nu in voor de Sociale Hygiëne Zelfstudie met SVH examen! 

Direct inschrijven

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje