Sociale Hygiene Thuisstudie

3 huiswerklessen
2 x per maand examen
52 examenlocaties
Examen (16:50 - 17:30 uur)
Sociale Hygiëne examen
SVH Diploma
330,- All-in & BTW-vrij

Sociale Hygiene Thuisstudie

Thuis studeren én examen bij jou in de buurt!

Graag een Sociale Hygiëne thuiscursus volgen met begeleiding van een huiswerkdocent én het Sociale Hygiëne examen afleggen bij jou in de omgeving? Kies dan voor de thuisstudie Sociale Hygiëne schriftelijk! 

Sociale Hygiëne cursus mét huiswerkbegeleiding

De Sociale Hygiëne thuiscursus bestaat uit een Syllabus Sociale Hygiëne met 3 huiswerklessen en het officiële SVH theorieboek. Iedere huiswerkles bestaat uit ongeveer 25 vragen waarvan de antwoorden te vinden zijn in het SVH theorieboek. Je bepaalt zelf wanneer je de huiswerklessen maakt en instuurt naar je persoonlijke huiswerkdocent. Dit kan zowel per post als per mail. Daarnaast heb je uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen aan je huiswerkdocent, zowel schriftelijk als telefonisch. 

Toegang proefexamens

Om jezelf voor te bereiden op het examen bieden we je ook toegang tot de proefexamens Sociale Hygiëne. Deze database, bestaande uit meer dan 500 vragen, zorgt samen met de huiswerklessen voor een goede voorbereiding op het Sociale Hygiëne examen. Je krijgt onbeperkte toegang en kunt tot aan de examendatum zoveel oefenen als je wilt. 

Sociale Hygiëne examen

Bij inschrijving kun je kiezen uit een van de 52 examenlocaties om het Sociale Hygiëne examen af te leggen. Deze examens worden twee keer per maand georganiseerd en vinden altijd plaats van 16:50 uur tot 17:30 uur. Het Sociale Hygiëne examen bestaat uit 40 vragen (A,B,C). Wanneer je maximaal 11 vragen of minder fout beantwoord, ben je geslaagd voor het examen en ontvang je het Sociale Hygiëne Diploma! 

Register Sociale Hygiëne

Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je gelijktijdig met je Diploma de resultaatbrief. Daarnaast word je automatisch bijgeschreven door de LEC-SVH in het Register Sociale Hygiëne en ontvang je de Verklaring kennis en inzicht Sociale Hygiëne. 

Horecavergunning

Het Sociale Hygiëne Diploma is een van de vereisten voor het aanvragen van een horecavergunning bij de gemeente. Ook wanneer een organisatie reeds een horecavergunning heeft en er medewerkers bijgeschreven dienen te worden op deze vergunning is het Diploma verplicht. Iedere organisatie die alcohol schenkt aan gasten of sterke drank verkoopt aan klanten is verplicht een horecavergunning te hebben. 

Voor wie is de Sociale Hygiëne Schriftelijk? 

Voor alle leidinggevenden, medewerkers, beheerders en vrijwilligers van organisaties waar alcoholische dranken geschonken worden aan gasten en of verkocht worden aan klanten voor thuisgebruik en die bijgeschreven dienen te worden op de horecavergunning van de organisatie. 

Toelatingseisen

Voor deze thuiscursus is geen vooropleiding vereist. Heb je weinig tijd om te leren of weinig zelfdiscipline? Behaal dan je SVH Diploma in 1 dag met de Spoedcursus Sociale Hygiëne!

Huiswerklessen
  • Huiswerkles 1: Sociale Hygiëne, omgaan met (verschillende) gasten, regels opstellen en handhaven
  • Huiswerkles 2: Risicogedrag van gasten, verschillende gespreksmodellen, omgaan met alcoholgebruik 
  • Huiswerkles 3: Drugsgebruik herkennen, rookbeleid en -wetgeving, gokbeleid en veiligheid in het bedrijf
Kortom...

Ben je op zoek naar een Sociale Hygiëne thuiscursus mét huiswerkbegeleiding en wil je een goede voorbereiding op het Sociale Hygiëne examen bij jou in de buurt? Schrijf je dan nu in voor de thuisstudie Sociale Hygiëne Schriftelijk! 

Direct inschrijven

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje