Gastvrijheid Schriftelijk

2 huiswerklessen
Eigen tijd en tempo
Thuisstudie
Huiswerkbegeleiding
Gastvrijheid Toets
HSN Certificaat
165,- All-in & BTW-vrij

Gastvrijheid Schriftelijk

Word een gastvrijheidsexpert!

Wil jij gasten graag 'helpen'; er voor zorgen dat ze een fantastische tijd hebben in het bedrijf? Wil jij een expert worden op het gebied van gastvrijheid en gastvrijheidsbeleving? Volg dan deze cursus Gastvrijheid.

Cursus Gastvrijheid

Een tevreden gast komt terug en zorgt voor positieve reclame; de beste reclame die een bedrijf zich maar kan wensen! In de cursus Gastvrijheid wordt aan de hand van praktische voorbeelden en oefeningen eenvoudig uitgelegd hoe je als medewerker gastgerichter kunt worden. De thuisstudie Gastvrijheid bestaat uit een studiemap met informatie over gastvrijheid, twee huiswerklessen en een toets. Iedere huiswerkles bestaat uit ongeveer 20 vragen waarvan de antwoorden te vinden zijn in de studiemap. Je bepaalt zelf wanneer je de huiswerklessen maakt en opstuurt naar je persoonlijke huiswerkdocent. Dit kan per post en per email. Daarnaast heb je uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen aan je docent, dit kan zowel schriftelijk als telefonisch.

Gastvrijheid Certificaat   

Wanneer je beide huiswerklessen volledig hebt ingestuurd en succesvol hebt afgerond, kun je de Toets Gastvrijheid maken en op sturen (per post of per mail). Deze toets, bestaande uit 30 meerkeuze vragen (A,B,C), vind je tevens in het huiswerkpakket. Je huiswerkdocent kijkt de toets na en wanneer je geslaagd bent voor de toets ontvang je het Gastvrijheid Certificaat per post. 

Voor wie is de thuisstudie Gastvrijheid? 

Voor alle medewerkers die contact hebben met gasten in hotels, restaurants, cafe's, catering, zorginstellingen, sportkantines en andere branches waarin gastvrijheid een grote rol speelt. 

Toelatingseisen

Voor deze thuisstudie is geen vooropleiding vereist.

Huiswerklessen
  • Huiswerkles 1: Wat is gastvrijheid, basisregels gastvrijheid, gastvrije vaardigheden
  • Huiswerkles 2: Behoeften en verwachtingen van gasten, verschillende typen gasten, communicatie, verkoop, omgaan met klachten
Kortom....

Op zoek naar een cursus waardoor je nog gastvrijer wordt en nog beter kunt inspelen op de wensen van gasten? Schrijf je dan nu voor deze thuisstudie Gastvrijheid!  

Direct inschrijven

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje