SVH Leermeester Cursus

3 dagen (09:00-17:00)
8 x per jaar
31 locaties
SVH examen
SVH Diploma
9,8 (3650+ reviews)
0,- (met STAP subsidie)

SVH Leermeester Cursus

SVH Leermeester Diploma met STAP Subsidie

Ben je een expert in de Horeca en wil je graag je kennis overdragen op de nieuwe generatie? Wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Word SVH Leermeester in de Horeca met STAP Subsidie! 

SVH Leermeester Cursus met STAP Subsidie 

De HSN Leermeester Cursus is geaccrediteerd door SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca). Dit betekent dat jij jezelf verder kunt ontwikkelen en SVH Leermeester kunt worden in de Horeca zonder dat je daar iets voor hoeft te betalen! De SVH Leermeester Cursus met STAP subsidie bestaat uit een 3-daagse cursus van 09.00 uur tot 17.00 uur inclusief SVH examen Leermeester aansluitend op de 3e lesdag.  

Examen SVH Leermeester

Het examen SVH Leermeester vindt plaats op de 3e lesdag, aansluitend op de HSN Leermeester Cursus op dezelfde locatie en met je eigen cursusgroep. Het examen bestaat uit 3 onderdelen: 
 

  • Portfolio examen Leermeester
  • Praktijkexamen Leermeester 'Coachen & Begeleiden'
  • Theorie examen Leermeester

HSN meldt je automatisch aan bij de SVH exameninstantie. Wanneer je voor alle onderdelen geslaagd bent, ontvang je het SVH Diploma Leermeester! 

Voor wie is de HSN Leermeester Cursus met STAP Subsidie?

Voor alle particulieren die graag leerlingen (en medewerkers) willen begeleiden in de Horeca. Het maakt niet uit of je in de keuken, de bediening, catering, instellingskeuken of receptie werkt. De HSN Leermeester Cursus is voor iedereen geschikt. Door middel van het STAP Opleidingstegoed kun je deze driedaagse cursus volgen en hiermee jezelf verder ontwikkelen en je kansen op de arbeidsmarkt vergroten. 

Toelatingseisen

Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist. Voldoende beheersing van de Nederlandse taal is vereist om het SVH examen te kunnen behalen.

Cursusonderwerpen
  • Opleidingsplan schrijven 
  • Inwerken en begeleiden van leerlingen
  • Coachen van leerlingen
  • Communicatie met een leerling
  • Motiveren van een leerling
  • Zelfontwikkeling van de Leermeester
STAP Subsidie aanvragen:

Belangrijk: De SVH Leermeester Cursus met STAP Subsidie is alleen aan te vragen als particulier. Ga naar direct inschrijven, klik op 'ik ben particulier', vul je gegevens in en voeg bij 'kortingscode' (stap 4) de volgende code toe: #STAP2023

Direct inschrijven

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.