Praktisch Leidinggeven met STAP subsidie

2 dagen (10:00 - 17:00 uur)
6 x per jaar
5 locaties
Certificaat
Leiderschapstest
9,8 (3650+ reviews)
0,- (met STAP subsidie)

Praktisch Leidinggeven met STAP subsidie

Verbeter je leiderschap skills

Werk je als leidinggevende in de Horeca of zou je graag als leidinggevende in de Horeca aan de slag willen gaan? Met de STAP subsidie heb je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en deze Training Praktisch Leidinggeven te volgen om je leiderschap skills te verbeteren. 

Training Praktisch Leidinggeven met STAP Subsidie

Hoe succesvol je bent als leidinggevende hangt sterk af van je persoonlijk optreden. Het komt aan op visie, tact en overtuigingskracht. Hoe geef je leiding aan een team? Hoe creëer je draagvlak? Hoe ga je om met weerstand en hoe voer je lastige gesprekken? In deze training versterk je onder leiding van een expert jouw professionele vaardigheden waardoor je op inspirerende en effectieve wijze leiding kunt geven. Tijdens de 2-daagse Training Praktisch Leidinggeven krijg je inzicht in je eigen vaardigheden, valkuilen en positie als leidinggevende en beschik je over instrumenten om je rol optimaal in te vullen.

Cursusonderwerpen

Voor aanvang van de Training Praktisch Leidinggeven ontvang je digitaal een intakeformulier. Op dit formulier kun je aangeven wat er voor jouw gevoel al goed gaat en aan welke zaken je graag wilt werken (eventueel ook in overleg met je werkgever). Vervolgens stelt de trainer het definitieve programma samen, afgestemd op de jouw individuele wensen en de wensen van jouw cursusgroep. Denk hierbij aan onderwerpen als: 

 • Jouw leidinggevende rol binnen het bedrijf
 • Omgaan met verantwoordelijkheid 
 • Grenzen stellen aan gedrag
 • Taken loslaten en delegeren
 • Medewerkers motiveren en vertrouwen geven
 • Verschillende soorten gesprekken kunnen voeren
 • Ontwikkelen van verschillende gesprekstechnieken
 • Communicatieve vaardigheden
 • Feedback geven en ontvangen
 • Om kunnen gaan met emoties bij conflicten
 • (Meer) zelfvertrouwen krijgen als leidinggevende 
 • Ontwikkelen van verschillende leiderschapsstijlen

Voor wie is de Training Praktisch Leidinggeven met STAP subsidie? 

Voor alle particulieren die al een leidinggevende functie hebben en graag hun leiderschapsstijl verder willen ontwikkelen, maar ook voor particulieren die op zoek zijn naar een leidinggevende functie. Het maakt niet uit of je in de keuken, de bediening, catering, instellingskeuken of receptie werkt en of je een beginnend leidinggevende bent of al lang(er) een leidinggevende functie hebt. De HSN Training Praktisch Leidinggeven is voor ieder niveau geschikt. Door middel van de STAP subsidie wordt deze training vergoed door het STAP opleidingstegoed en kun je deze training volgen om hiermee jezelf verder te ontwikkelen en je kansen op de arbeidsmarkt vergroten. 

STAP Subsidie aanvragen:

Belangrijk: De Training Praktisch Leidinggeven met STAP Subsidie is alleen aan te vragen als particulier. Ga naar direct inschrijven, klik op 'ik ben particulier', vul je gegevens in en voeg bij 'kortingscode' (stap 4) de volgende code toe: #STAP2023

Direct inschrijven

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.