Dagcursus Sociale Hygiëne

1 dag (09.00 tot 17.30 uur)
1 x per maand
31 locaties
Sociale Hygiëne examen
SV Diploma
9,8 (3650+ reviews)
0,- (STAP subsidie)

Dagcursus Sociale Hygiëne

SVH Diploma Sociale Hygiëne met STAP subsidie

Wil je je carrière kansen vergroten door je SVH Diploma Sociale Hygiëne te behalen? Volg dan nu de ééndaagse cursus Sociale Hygiëne met het STAP opleidingsbudget en behaal je SVH Diploma in 1 dag! 

Dagcursus Sociale Hygiëne met STAP Subsidie

De HSN Dagcursus Sociale Hygiëne is geaccrediteerd door SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca). Dit betekent dat jij jezelf verder kunt ontwikkelen en je het SVH Diploma Sociale Hygiëne kunt behalen met het STAP opleidingsbudget. De dagcursus bestaat uit 1 lesdag van 09.00 uur tot 16.30 uur waarin alle belangrijke zaken uit het SVH Theorieboek Sociale Hygiëne worden behandeld. Daarnaast maak je tijdens de cursus meerdere proefexamens om je kennis te testen en heb je alle gelegenheid om vragen te stellen aan je trainer. Aansluiten op de cursus vindt, op dezelfde locatie, het SVH examen Sociale Hygiëne plaats van 16.50 uur tot 17.30 uur. Het SVH examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen (A,B,C). Wanneer je minimaal 29 vragen juist hebt beantwoord ben je geslaagd. 

SVH Diploma Sociale Hygiëne

Met dit SVH Diploma kun je als leidinggevende aan de slag in een Horecabedrijf of Slijterij en kun je op de Alcoholvergunning van de organisatie worden bijgeschreven. Wanneer je geslaagd bent voor het SVH examen Sociale Hygiëne ontvang je gelijktijdig met het SVH Diploma de resultaatbrief met je behaalde cijfer. Daarnaast wordt je automatisch door de LEC-SVH bijgeschreven in het SVH Register en ontvang je de 'Verklaring Kennis en inzicht Sociale Hygiëne'. Veel organisaties die alcohol schenken of verkopen en aan de Alcoholwet moeten voldoen zien het als een pré wanneer je al in het bezit bent van het SVH Diploma Sociale Hygiëne!  

Voor wie is de Dagcursus Sociale Hygiëne met STAP Subsidie

Voor alle particulieren die in een organisatie willen gaan werken waar alcohol geschonken of verkocht wordt. Daarnaast is deze cursus ook geschikt voor particulieren die reeds in een organisatie met een Alcoholvergunning werkzaam zijn en graag leidinggevende willen worden in deze organisatie. Door middel van het volgen van deze Dagcursus Sociale Hygiëne met het STAP opleidingsbudget kun je jezelf verder ontwikkelen en je kansen op de arbeidsmarkt vergroten.   

Toelatingseisen

Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist. Voldoende beheersing van de Nederlandse taal is vereist om het SVH examen te kunnen behalen. 

Cursusonderwerpen
  • Regels van de Alcoholwet
  • Huisregels voor de organisatie opstellen en handhaven
  • Alcoholgebruik herkennen en alcoholmisbruik voorkomen
  • Drugsgebruik herkennen en de werking van verschillende soorten drugs
  • Professioneel 'Nee' zeggen bij alcoholverkoop en gasten kunnen corrigeren bij regelovertreding
  • Professioneel reageren bij seksuele intimidatie, agressie en geweld door gasten
  • Manieren om de veiligheid in het bedrijf te vergroten
STAP Subsidie aanvragen: 

Belangrijk: De Dagcursus Sociale Hygiëne met STAP Subsidie is alleen aan te vragen als particulier. Ga naar direct inschrijven, klik op 'ik ben particulier', vul je gegevens in en voeg bij 'kortingscode' (stap 4) de volgende code toe: #STAP2023

Direct inschrijven

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.