HACCP & Allergenen Training

HSN Academy (video)
Eigen tijd en tempo
Waar en wanneer jij wilt
Online chat
HACCP (voedselveiligheid)
Allergenen (management)
HACCP Certificaat
Allergenen Certificaat
0,- (met STAP subsidie)

HACCP & Allergenen Training

Leer alles voedselveiligheid met STAP Subsidie

Wil je graag alles leren over voedselhygiëne, allergenen management en weten hoe je boetes van de NVWA kunt voorkomen? Leer alles over voedselveiligheid en behaal je HACCP - én Allergenen Certificaat! Vraag dit pakket aan met STAP Subsidie!

HSN Video Academy Voedselveiligheid STAP Subsidie Pakket 

Met het HSN Video Academy Voedselveiligheid STAP Subsidie Pakket heb je de mogelijkheid om met één pakket alles te leren over voedselveiligheid en 2 Certificaten te behalen! Het pakket bestaat uit toegang tot twee HSN Video Academy Trainingen inclusief de bijbehorende toetsen om in het bezit te komen van je Certificaten. 

1. HACCP Video Training 

De HACCP Online Video Training bestaat uit 25 videolessen (duur +/- 3 - 4 uur in totaal) die jij in je eigen tijd en tempo kunt bekijken. En meerdere keren als je wilt. Daarnaast ontvang je de Hygiënecode voor de Horeca per post. Ook heb je de mogelijkheid om je vragen te stellen via de online chatmodule. Tot slot kun je tussendoor meerdere kennistesten maken om te controleren of je alles goed onthouden hebt.

Inclusief HACCP Toets én herkansing! 

Na het afronden van de training maak je online de HACCP Toets. Deze toets bestaat uit 30 meerkeuzevragen (A,B,C) waarvan je er minimaal 18 goed moet hebben beantwoord om te slagen. Wanneer je geslaagd bent voor de Online HACCP Toets ontvang je je HACCP Certificaat! Mocht je de eerste keer niet slagen voor je HACCP toets dan bieden we je met dit pakket tevens een herkansing aan. 

2. Allergenen Video Training

De Online Allergenen Video Training bestaat uit 30 videolessen (duur +/- 4 - 6 uur in totaal) die jij in je eigen tijd en tempo kunt bekijken. En ook meerdere keren als je wilt. Daarnaast ontvang je de Allergenen studiemap per post. Ook heb je de mogelijkheid om vragen te stellen via de online chatmodule. Je kunt tussendoor meerdere kennistesten maken om te controleren of je alles goed begrepen hebt. 

Inclusief HACCP Toets én herkansing! 

Na het afronden van de training maak je online de Allergenen Toets. Deze toets bestaat uit 30 meerkeuzevragen (A,B,C) waarvan je er minimaal 18 goed moet hebben beantwoord om te slagen. Wanneer je geslaagd bent voor de toets ontvang je je Allergenen Certificaat! Mocht je ontverhoopt de eerste keer je Allergenen Toets niet behalen, dan bieden we je met dit pakket tevens een herkansing aan. 

Vragen? Je video trainer neemt contact met je op!

Dat de video trainingen online te bekijken zijn in je eigen tijd en tempo, betekent niet dat je geen contact hebt met je video trainer. Integendeel! Per videotraining neemt de video trainer sowieso minimaal 1 keer telefonisch contact met je op. Daarnaast vind je onder iedere video een button met 'Ik heb een vraag'. Wanneer je dit invult neemt de video trainer binnen 1 (werk)dag contact met je op om je vraag te behandelen. Heb je meerdere vragen, dan plannen we een apart contactmoment in tussen jou en de video trainer om al je vragen in een keer door te nemen en te beantwoorden.

Voor wie is het HSN Academy Voedselveiligheid STAP Subsidie Pakket? 

Het HSN Academy Voedselveiligheid STAP Subsidie Pakket is voor alle particulieren die in horecagelegenheden en cateringbedrijven werken of al werkzaam zijn. Maar ook voor beheerders, medewerkers en vrijwilligers van overige organisaties waar bederfelijke eet- en drinkwaren worden behandeld en bereid zoals: foodtrucks, (zorg)instellingen, uitvaart, bedrijfskantines, sportkantines en verenigingen. Door middel van het STAP Subsidie Pakket kun je deze trainingen volgen en hiermee jezelf ontwikkelen en je kansen op de arbeidsmarkt vergroten. 

STAP Subsidie aanvragen:

Belangrijk: Het HSN Academy STAP Subsidie Pakket is alleen aan te vragen als particulier. Ga naar direct inschrijven, klik op 'ik ben particulier', vul je gegevens in en voeg bij 'kortingscode' (stap 4) de volgende code toe: #STAP2023

Direct inschrijven

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.