Klassikale HSN trainingen gaan door

Sinds het afkondigen van de nieuwe maatregelen tijdens de laatste persconferentie op dinsdag 13 oktober 2020 krijgen wij veel vragen over het al dan niet doorgaan van trainingen. We hebben goed nieuws: ook met de nieuwe coronamaatregelen gaan al onze klassikale trainingen door!

Gewoon doorgaan

“Ook met de nieuwe maatregelen kunnen klassikale trainingen gewoon doorgaan. De overheid heeft als maatregel ingesteld dat groepen in binnenruimten niet groter mogen zijn dan 30 personen. De meeste trainingen zijn gericht op groepen van 15 tot max. 20 personen, dus is het geen probleem om onder dit maximum te blijven” aldus Gabriëlla Café van HSN.

Locaties niet meer ingezet

Sinds 1 juni 2020 heeft HSN haar klassikale trainingen weer opgestart. Uiteraard geheel volgens de 1,5 meter-regel en alle andere richtlijnen en protocollen. Er wordt extra streng geselecteerd op locaties zodat al onze trainingen voldoen aan alle nieuwe RIVM maatregelen. “Locaties waar de maatregelen niet konden worden nageleefd, worden niet meer ingezet. Onze trainers hebben extra richtlijnen gekregen om hun cursussen veilig in te richten en er is veel communicatie richting cursisten over hoe te handelen bij gezondheidsklachten. Dit alles garandeert dat cursisten, ook klassikaal, veilig en probleemloos het SVH Diploma kunnen behalen.”

Wat gaan onze cursisten hiervan merken? 

Bekijk en download hier het volledige veiligheidsprotocol van alle maatregelen die we hebben getroffen.

Volg je je opleiding of training liever online in verband met gezondheid, reistijd of omdat je van je werkgever niet naar een klassikale cursus mag? Schrijf je dan in voor één van onze online trainingen!

Top 3 Online Cursussen
 

1. Online Spoedcursus Sociale Hygiëne

2. SVH E-learning Sociale Hygiëne

3. Online HACCP Video Training

 

Vorige
Overzicht

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje