Sociale Hygiene Avondcursus

2 x avond (18:30-22:00 uur)
4 x per jaar
31 locaties
SVH examen
SVH Horeca Diploma
9,8 (2300+ reviews)
445,- All-in & BTW-vrij

Sociale Hygiene Avondcursus

Behaal je SVH Horeca Diploma in 2 avonden!

Op zoek naar een horeca cursus om het SVH Horeca Diploma te behalen en heb je overdag geen tijd? Volg dan de Avondcursus Sociale Hygiëne en behaal in 2 avonden het Diploma! 

Horeca cursus in 2 avonden

In 2 avonden bereiden wij je intensief voor op het examen om het SVH Diploma te behalen. Bij inschrijving sturen wij direct het Sociale Hygiëne boek naar je toe waarmee je je kunt voorbereiden. Vervolgens volg je de eerste lesavond van 18:30 uur tot 22:00 uur waarin we de hoofdstukken 1 t/m 5 met je behandelen. De tweede lesavond behandelen we tussen 18:30 uur en 21:00 uur de hoofdstukken 6 t/m 10. Op beide lesavonden leggen we alle stof en (probleem)situaties op een praktijkgerichte 'levendige' manier aan je uit en krijg je tevens examentraining om je voor te bereiden op het officiële examen. 

SVH Horeca Diploma halen

Om in het bezit te komen van je SVH Diploma dien je het examen Sociale Hygiëne af te leggen. Het examen vindt plaats op de tweede lesavond, aansluitend op de cursus van 21:20 uur tot 22:00 uur. Het examen is schriftelijk en bestaat uit 40 meerkeuze vragen waar je 40 minuten de tijd voor krijgt. Wanneer je minimaal 29 vragen goed beantwoord hebt, heb je het SVH Diploma behaald! 

Sociale Hygiëne proefexamen

Om de kans van slagen te vergroten bieden we je naast de cursus ook toegang tot onze online Sociale Hygiëne proefexamens. Met deze database (met meer dan 500 vragen) kun je, voor aanvang van de cursus en tussen de beide lesavonden, testen of je de kennis al beheerst en jezelf extra voorbereiden op het examen. 

Horeca papieren voor de Drank- en Horecavergunning

Om een Drank- en Horecavergunning te krijgen bij de gemeente dien je Horeca papieren te behalen. Dit Horeca papier is het SVH Diploma Sociale Hygiëne. Iedereen die een Drank- en Horecavergunning aanvraagt of bijgeschreven moet worden op deze vergunning moet dit Horeca papier hebben behaald. 

Voor wie is de Sociale Hygiëne Avondcursus? 

Voor alle beheerders, medewerkers en vrijwilligers van organisaties, zoals bijvoorbeeld sportverenigingen, zorginstellingen en gemeenschapshuizen, die alcoholhoudende dranken schenken aan gasten en die bijgeschreven moeten worden op de Drank- en Horecavergunning. Maar ook voor leidinggevenden en medewerkers van horecagelegenheden en slijterijen die overdag geen tijd hebben om de curus te volgen en deze horeca papieren moeten behalen. 

Toelatingseisen

Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist. Wil je toch liever sneller en in 1 dag het SVH Diploma halen, volg dan de Sociale Hygiëne Spoedcursus

Cursusonderwerpen Sociale Hygiëne boek
  • Drank- en Horecawet
  • Huisregels opstellen en handhaven
  • Alcohol-, drugs en gokbeleid
  • Bedrijfs- en gastvrijheidformule
  • Gespreksmodellen 'Nee' verkopen en corrigeren op regelovertreding
  • Omgaan met seksuele intimidatie, agressie en geweld
  • Veiligheid in het bedrijf

Kortom...

Wil je het SVH Horeca Diploma halen om bijgeschreven te kunnen worden op de Drank- en Horecavergunning én heb je overdag geen tijd? Schrijf je dan in voor de Sociale Hygiëne Avondcursus! 

Direct inschrijven

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje