Nieuwe Allergenen sticker voor horeca bedrijven

       
Bestel GRATIS de nieuwe, dubbelzijdige allergenen sticker
Sinds 13 december 2014 is het wettelijk verplicht om allergeneninformatie te geven aan gasten. Ieder bedrijf dat eet- en drinkwaren bereidt en verkoopt is verplicht om deze allergeneninformatie beschikbaar te hebben. 
Om op simpele wijze aan deze Allergenenwet te voldoen geeft HSN een Allergenen Training. Tijdens deze praktische training leren de deelnemers hoe zij deze allergeneninformatie eenvoudig kunnen samenstellen en gasten goed kunnen informeren. Cursisten die de Allergenen Training bij HSN gevolgd hebben, kunnen hier gratis de allergenen sticker bestellen t.w.v. €5,- per stuk.
Allergenen sticker is wettelijk verplicht
In de Warenwetregeling staat dat horecabedrijven een duidelijk zichtbare vermelding dienen te hebben aangebracht met de melding dat de consument zich voor informatie over allergenen dient te wenden tot het horecapersoneel (artikel 3, lid c). Om de kwaliteit te borgen wordt de sticker alleen beschikbaar gesteld aan HSN cursisten. Wil je meer stickers bestellen, neem dan contact op met de Klantenservice via 076 - 52 33 666.

Vraag hier de gratis allergenensticker aan

* Dit veld is verplicht