Bepaal zelf de lestijden | |
Bepaal zelf de lesdag(en) | |
In het eigen bedrijf | |
Op maat programma | |
HSN Certificaat | |
Vraag een offerte aan (vrijblijvend) |
Het bierassortiment wordt steeds belangrijker in een horecabedrijf. Zowel het aanbod van bieren als de vraag van gasten naar verschillende soorten bieren nemen toe in de Nederlandse Horeca. Voor een horecabedrijf liggen hier enorm veel kansen! Breid je je bierassortiment uit, maar hebben je medewerkers geen idee wat ze verkopen of hoe ze met de verschillende bieren om moeten gaan dan zal dit zorgen voor een negatieve gastbeleving. Train daarom je medewerkers in bierkennis!
In deze InCompany cursus gaan wij met je medewerkers aan de slag en zorgen we ervoor dat ze bier op de juiste wijze tappen, schenken, behandelen, presenteren en verkopen. Daarnaast is er bij elke cursus aandacht voor omzetgroei door middel van actieve verkoop en kostenbesparing. Om deze cursus voor een organisatie samen te stellen werken we met verschillende modules en wordt de inhoud, op basis van de wensen en behoeften van de organisatie, 'Op maat' gemaakt.
In overleg worden de lestijden vastgesteld die passen binnen de planning van de organisatie en de werkroosters van de medewerkers. Het aantal dagdelen/dagen is afhankelijk van de wensen en de behoefte van de organisatie en zullen in overleg worden vastgesteld.
Tip: Ook ideaal om te organiseren als personeelsuitje!
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:
info@hsn.nl