Cursus Sociale HygieneSociale Hygiene op eigen locatie

Wanneer er in het bedrijf meerdere managers, medewerkers en / of vrijwilligers aanwezig zijn die het SVH Diploma Sociale Hygiene dienen te behalen, kunnen wij de Cursus Sociale Hygiene inclusief het SVH examen op eigen locatie verzorgen. 

Cursusopzet InCompany Spoedcursus Sociale Hygiene

De InCompany Spoedcursus Sociale Hygiene wordt in 2 dagdelen van 3,5 uur gegeven, met aansluitend het SVH examen. Deze lesuren kunnen gepland worden op de manier die de organisatie het beste uitkomt, bijvoorbeeld aansluitend op één dag of verdeeld over meerdere dagen.

Cursusinhoud

Tijdens de Cursus Sociale Hygiene wordt het gehele SVH boek Sociale Hygiene behandeld. De deelnemers leren om te gaan met probleemsituaties in de praktijk door middel van rollenspellen. Ook weten ze na de cursus welke verantwoordelijkheden ze hebben en leren ze hoe de veiligheid en het welzijn van zichzelf, de collega's en de gasten gegarandeerd kan worden. Naast de inhoud krijgen de deelnemers tevens examentraining zodat zij extra goed voorbereid zijn op het examen wat aansluitend op de cursus plaatsvindt.

SVH Examen

De InCompany Spoedcursus Sociale Hygiene wordt afgesloten met het officiële SVH examen. HSN meldt de deelnemers aan voor het examen en verzorgt alle organisatie. Het SVH examen Sociale Hygiene duurt 40 minuten en bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Uit onderzoek van de SVH exameninstantie is gebleken dat HSN het hoogste slagingspercentage heeft als grote landelijke horeca opleider! 

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een InCompany Cursus Sociale Hygiene, neem dan voor een vrijblijvende offerte contact op met onze InCompany Account Manager Minou Warbroek. Minou is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur op telefoonnummer 076 - 52 33 661.

Ontvang je liever een vrijblijvende offerte per mail, gebruik dan het InCompany Aanvraagformulier.

Incompany cursus sociale hygieneMinou Warbroek
InCompany Account Manager
076 - 52 33 661
m.warbroek@hsn.nl

INCOMPANY

 Waarom InCompany opleiden

 Social Responsibility

 Sociale Vaardigheden

 IVA-instructie

 HACCP

 HACCP (Sportkantines)

 HACCP (English)

 Allergenen

 Leermeester

 Gastvrijheid

 Basisvaardigheden

 Horecaportier

 BHV

 Aanvraagformulier


OPEN INSCHRIJVING

 Sociale Hygiëne

 HACCP

 Allergenen

 Leermeester

 Basisvaardigheden Horeca

 BHV Basiscursus

 BHV Basiscursus Blended

 BHV Herhalingscursus

DOWNLOAD STUDIEGIDS

Digitale HSN Studiegids 2018