InCompany Opleiden

Alle cursussen en trainingen die HSN aanbiedt kunnen ook InCompany worden georganiseerd. Tevens biedt HSN cursussen en trainingen aan die alleen InCompany worden uitgevoerd. Een InCompany cursus of training is vooral interessant wanneer je naast het vergroten van kennis van de individuele werknemer, ook het draagvlak voor opleiden binnen je organisatie wilt vergroten of bijvoorbeeld de kwaliteit van het gehele personeel wilt verbeteren.

Voordelen InCompany Opleiden

InCompany opleiden houdt in dat je medewerkers binnen de organisatie een cursus of training volgen. Op eigen locatie, op voor het bedrijf geschikte data en tijden. Dat heeft veel voordelen:
 

  • Kostenbesparing
    HSN hanteert zeer aantrekkelijke tarieven voor InCompany cursussen. Een InCompany cursus levert je dus een aanzienlijke kostenbesparing op. Ook bespaar je op de reistijd en reiskosten van de medewerkers.

  • Vergroten van draagvlak en motivatie
    Je medewerkers ontwikkelen zich tegelijkertijd en dat creëert een vorm van teambuilding. InCompany opleiden vergroot ook de opkomst en de sociale controle. Bovendien kunnen collega’s elkaar begeleiden in het toepassen van het geleerde op de werkvloer.

  • Resultaat: Meer effect
    Het belangrijkste voordeel is dat het InCompany opleiden meer effect heeft. Bovendien werkt het langer door bij de medewerkers en dus ook in de organisatie.

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een InCompany Cursus (met of zonder examen), neem dan voor een vrijblijvende offerte contact op met onze InCompany Account Manager Minou Warbroek. Minou is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur op telefoonnummer 076 - 52 33 661.

Ontvang je liever een vrijblijvende offerte per mail, gebruik dan het InCompany Aanvraagformulier.

Incompany Horeca CursusMinou Warbroek
InCompany Account Manager
076 - 52 33 661
m.warbroek@hsn.nl

INCOMPANY

 Sociale Hygiëne

 Social Responsibility

 IVA-instructie (sportkantines)

 HACCP voor Horeca

 HACCP voor Zorginstellingen

 HACCP voor Sportkantines

 HACCP (English)

 Allergenen

 Leermeester

 Hospitality

 Basisvaardigheden

 Horecaportier

 BHV

 Aanvraagformulier


OPEN INSCHRIJVING

 Sociale Hygiëne

 HACCP

 Allergenen

 Leermeester

 Basisvaardigheden Horeca

 BHV Basiscursus

 BHV Basiscursus Blended

 BHV Herhalingscursus

DOWNLOAD STUDIEGIDS

Digitale HSN Studiegids 2018