Cursus SVH Leermeester Horeca

Wanneer er in de organisatie meerdere managers en / of medewerkers aanwezig zijn die het SVH Leermeester Diploma dienen te behalen, kunnen wij de Leermeester Cursus inclusief het SVH examen Leermeester op eigen locatie verzorgen. 

Cursusopzet InCompany Cursus SVH Leermeester

De InCompany Cursus SVH Leermeester vindt plaats in drie dagen, inclusief het SVH Leermeester examen. Als opbouw van de cursus hanteren wij twee lesdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur en een derde trainingsdag met examentraining van 9.00 uur tot 12.00 uur en aansluitend het SVH examen vanaf 13.00 uur (tot uiterlijk 17.00 uur).

Cursusinhoud

Tijdens de cursus wordt aan de hand van het SVH lesmateriaal ingegaan op de knelpunten van het Leermeesterschap. Deelnemers worden opgeleid tot vakkundig Leermeester en optimaal voorbereid op het SVH Leermeester examen. Naast de bijeenkomsten moeten de deelnemers een aantal praktijkopdrachten (o.a. het maken van een portfolio) als huiswerk uitvoeren. Hiermee zijn de deelnemers in totaal zo’n 10 uur kwijt.

SVH Leermeester examen

Aansluitend op de training wordt het officiële SVH Leermeester examen afgenomen. Dit examen bestaat uit 3 onderdelen;
1. Portfolio (wordt gemaakt gedurende de training)
2. Rollenspel (mondeling praktijkexamen)
3. Schriftelijk theorie-examen (30 meerkeuzevragen)

De geslaagde deelnemers ontvangen het Branche Diploma ‘SVH Leermeester’ met bijbehorend Leermeester speldje. Met dit Diploma worden zij als erkend Leermeester ingeschreven bij SBB en mogen vervolgens leerlingen begeleiden binnen het erkende leerbedrijf.

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een InCompany Cursus Leermeester, neem dan voor een vrijblijvende offerte contact op met onze InCompany Account Manager Minou Warbroek. Minou is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur op telefoonnummer 076 - 52 33 661.

Ontvang je liever een vrijblijvende offerte per mail, gebruik dan het InCompany Aanvraagformulier.

Incompany Cursus SVH Leermeester HorecaMinou Warbroek
InCompany Account Manager
076 - 52 33 661
m.warbroek@hsn.nl

INCOMPANY

 Waarom InCompany opleiden

 Sociale Hygiëne

 HACCP

 Allergenen

 Gastvrijheid

 Basisvaardigheden

 Horecaportier

 BHV

 Aanvraagformulier


OPEN INSCHRIJVING

 Sociale Hygiëne

 HACCP

 Allergenen

 Leermeester

 Basisvaardigheden Horeca

 BHV Basiscursus

 BHV Basiscursus Blended

 BHV Herhalingscursus

DOWNLOAD STUDIEGIDS

Digitale HSN Studiegids 2018