SVH Cursus Horecaportier

Wanneer er in de organisatie meerdere medewerkers aanwezig zijn die het SVH Diploma Horecaportier dienen te behalen, kunnen wij de Cursus Horecaportie inclusief het SVH examen Horecaportier op eigen locatie verzorgen. 
 

Cursusopzet InCompany Cursus Horecaportier

De InCompany Cursus Horecaportier wordt in 2 dagdelen van 3,5 uur gegeven, met het SVH examen in een derde dagdeel. De lesuren en het SVH examen kunnen gepland worden op de manier die de organisatie het beste uitkomt, bijvoorbeeld aansluitend in 2 dagen of verdeeld over meerdere weken.

Cursusinhoud

Tijdens de Cursus Horecaportier wordt de theorie van het gehele SVH boek Horecaportier behandeld. De deelnemers leren om te gaan met probleemsituaties in de praktijk door middel van rollenspellen. Ook weten ze na de cursus welke verantwoordelijkheden ze hebben en leren ze hoe de veiligheid en het welzijn van zichzelf, de collega's en de gasten gegarandeerd kan worden. Naast de inhoud krijgen de deelnemers tevens examentraining zodat zij extra goed voorbereid zijn op het examen.

SVH Examen

De InCompany Cursus Horecaportier wordt afgesloten met het officiële SVH examen Horecaportier. HSN meldt de deelnemers aan voor het examen en verzorgt alle organisatie. Het SVH examen bestaat uit 2 examenonderdelen:
1. Rollenspel (praktijkexamen)
2. Schriftelijk theorie-examen (40 meerkeuzevragen)

Wanneer de deelnemers slagen voor beide onderdelen ontvangen zij het Branche Diploma 'SVH Horecaportier'.

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een InCompany Cursus Horecaportier, neem dan voor een vrijblijvende offerte contact op met onze InCompany Account Manager Minou Warbroek. Minou is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur op telefoonnummer 076 - 52 33 661.

Ontvang je liever een vrijblijvende offerte per mail, gebruik dan het InCompany Aanvraagformulier.

InCompany Cursus HorecaportierMinou Warbroek
InCompany Account Manager
076 - 52 33 661
m.warbroek@hsn.nl

INCOMPANY

 Waarom InCompany opleiden

 Sociale Hygiëne

 HACCP

 Allergenen

 Leermeester

 Gastvrijheid

 Basisvaardigheden

 BHV

 Aanvraagformulier


OPEN INSCHRIJVING

 Sociale Hygiëne

 HACCP

 Allergenen

 Leermeester

 Basisvaardigheden Horeca

 BHV Basiscursus

 BHV Basiscursus Blended

 BHV Herhalingscursus

DOWNLOAD STUDIEGIDS

Digitale HSN Studiegids 2018