Training HACCP voor Zorginstellingen

Wanneer er in een zorginstelling meerdere managers, medewerkers en / of vrijwilligers aanwezig zijn die zich bezig houden met het bereiden, bewaren, vervoeren of verstrekken van voeding, dan is de Training HACCP voor de Zorg bij uitstek geschikt voor de organisatie. 

Cursusopzet InCompany Training HACCP voor Zorginstellingen

De Training Hygienecode HACCP voor Zorginstellingen wordt in twee dagdelen van 3 uur gegeven, aansluitend in één dag of verdeeld over twee dagen. Deze uren kunnen gepland worden op een manier die de organisatie het beste uitkomt.

Cursusinhoud

Tijdens de training komen alle Kritische Processen (KP's) uit de Hygienecode voor Zorginstellingen en Defensie, zoals producttemperaturen, bereiding, opslag en hygiëne, aan bod. Aan het einde van de training weten alle deelnemers waar zij in de organisatie verantwoordelijk voor zijn, waar ze op moeten letten om de voedselveiligheid te kunnen waarborgen en op welke manier zij het beste de processen kunnen registreren.

HACCP Certificaat voor de Zorg

Aan het einde van de training wordt de HACCP toets voor Zorginstellingen afgenomen. De toets duurt 30 minuten en bestaat uit 30 meerkeuzevragen. Bij een voldoende resultaat ontvangen de deelnemers het ‘HACCP Certificaat voor de Zorg’. Met dit HACCP Certificaat kan aangetoond worden dat er een training gevolgd is op het gebied van voedselveiligheid, zoals wettelijk verplicht is volgens de Warenwet.

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een InCompany HACCP Training voor de Zorg, neem dan voor een vrijblijvende offerte contact op met onze InCompany Account Manager Minou Warbroek. Minou is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur op telefoonnummer 076 - 52 33 661.

Ontvang je liever een vrijblijvende offerte per mail, gebruik dan het InCompany Aanvraagformulier.

Incompany training haccpMinou Warbroek
InCompany Account Manager
076 - 52 33 661
m.warbroek@hsn.nl

INCOMPANY

 Waarom InCompany opleiden

 Sociale Hygiëne

 Allergenen

 Leermeester

 Gastvrijheid

 Basisvaardigheden

 Horecaportier

 BHV

 Aanvraagformulier


OPEN INSCHRIJVING

 Sociale Hygiëne

 HACCP

 Allergenen

 Leermeester

 Basisvaardigheden Horeca

 BHV Basiscursus

 BHV Basiscursus Blended

 BHV Herhalingscursus

DOWNLOAD STUDIEGIDS

Digitale HSN Studiegids 2018