Training Hygiënecode SportkantinesHACCP voor Sportkantines

De Warenwet vereist dat elke sportvereniging met een kantine in eigen beheer beschikt over een Hygiënecode voor Sportkantines (van NOC*NSF). Medewerkers en/of vrijwilligers die voedsel bereiden in deze kantines zijn verplicht te werken volgens dit HACCP systeem en dienen hiervoor een training of instructie te hebben gevolgd. Na het volgen van de InCompany Training Hygiënecode voor Sportkantines zijn medewerkers/vrijwilligers getraind op het gebied van voedselveiligheid en voldoet de sportvereniging aan de wetgeving van de Warenwet.

Cursusopzet InCompany Training HACCP voor Sportkantines

De Training Hygiënecode HACCP voor Sportkantines wordt in een dagdeel van 3 uur gegeven. Dit dagdeel kan gepland worden op de manier die voor de sportvereniging (en haar medewerkers/vrijwilligers) het beste uitkomt, bijvoorbeeld op een doordeweekse avond of op zaterdag. 

Cursusinhoud

Tijdens de training komen alle werkinstructies uit de Hygienecode voor Sportkantines (NOC*NSF), zoals persoonlijke hygiëne, hygiënisch werken, voorkomen van kruisbesmetting en registratie, aan bod. Aan het einde van de training weten alle deelnemers waar zij in de vereniging verantwoordelijk voor zijn, waar ze op moeten letten om de voedselveiligheid te kunnen waarborgen en op welke manier zij het beste de processen kunnen registreren.

HACCP Certificaat voor Sportkantines

Aan het einde van de training wordt de HACCP toets voor Sportkantines afgenomen. De toets duurt 30 minuten en bestaat uit 30 meerkeuzevragen. Bij een voldoende resultaat ontvangen de deelnemers het ‘HACCP Certificaat Sportkantines’. Met dit HACCP Certificaat kan aangetoond worden dat er een training gevolgd is op het gebied van voedselveiligheid, zoals wettelijk verplicht is volgens de Warenwet.

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een InCompany HACCP Training voor Sportkantines, neem dan voor een vrijblijvende offerte contact op met onze InCompany Account Manager Minou Warbroek. Minou is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur op telefoonnummer 076 - 52 33 661.

Ontvang je liever een vrijblijvende offerte per mail, gebruik dan het InCompany Aanvraagformulier.

Incompany training haccpMinou Warbroek
InCompany Account Manager
076 - 52 33 661
m.warbroek@hsn.nl

INCOMPANY

 Waarom InCompany opleiden

 Sociale Hygiëne

 Allergenen

 Leermeester

 Gastvrijheid

 Basisvaardigheden

 Horecaportier

 BHV

 Aanvraagformulier


OPEN INSCHRIJVING

 Sociale Hygiëne

 HACCP

 Allergenen

 Leermeester

 Basisvaardigheden Horeca

 BHV Basiscursus

 BHV Basiscursus Blended

 BHV Herhalingscursus

DOWNLOAD STUDIEGIDS

Digitale HSN Studiegids 2018