Training HACCP (Horeca)HACCP Training Incompany

Wanneer er in een horecabedrijf meerdere managers en / of medewerkers aanwezig zijn die zich bezig houden met het bereiden, bewaren, vervoeren of verstrekken van voeding, dan is de Training HACCP voor de Horeca bij uitstek geschikt voor de organisatie. 

Cursusopzet InCompany Training HACCP

De Training Hygienecode HACCP voor de Horeca wordt in twee dagdelen van 3 uur gegeven, aansluitend in één dag of verdeeld over twee dagen. Deze uren kunnen gepland worden op een manier die het bedrijf het beste uitkomt.

Cursusinhoud

Tijdens de training komen alle basisvoorwaarden en processtappen uit de Hygiënecode voor de Horeca aan bod. De Hygienecode is verplicht vanuit de Warenwet en deze wet schrijft voor dat alle medewerkers die voedsel bereiden, vervoeren en / of verstrekken volgen deze code dienen te werken. Aan het einde van de training weten alle deelnemers waar zij in de organisatie verantwoordelijk voor zijn, waar ze op moeten letten om de voedselveiligheid te kunnen waarborgen en op welke manier zij het beste de processen kunnen registreren.

HACCP Certificaat 

Aan het einde van de training wordt de HACCP voor de Horeca toets afgenomen. De toets duurt 30 minuten en bestaat uit 30 meerkeuzevragen. Bij een voldoende resultaat ontvangen de deelnemers het ‘HACCP Certificaat’. Met dit HACCP Certificaat kan aangetoond worden dat er een training gevolgd is op het gebied van voedselveiligheid, zoals wettelijk verplicht is volgens de Warenwet.

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een InCompany HACCP Training, neem dan voor een vrijblijvende offerte contact op met onze InCompany Account Manager Minou Warbroek. Minou is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur op telefoonnummer 076 - 52 33 661.

Ontvang je liever een vrijblijvende offerte per mail, gebruik dan het InCompany Aanvraagformulier.

Incompany training haccpMinou Warbroek
InCompany Account Manager
076 - 52 33 661
m.warbroek@hsn.nl

INCOMPANY

 Waarom InCompany opleiden

 Sociale Hygiëne

 Allergenen

 Leermeester

 Gastvrijheid

 Basisvaardigheden

 Horecaportier

 BHV

 Aanvraagformulier


OPEN INSCHRIJVING

 Sociale Hygiëne

 HACCP

 Allergenen

 Leermeester

 Basisvaardigheden Horeca

 BHV Basiscursus

 BHV Basiscursus Blended

 BHV Herhalingscursus

DOWNLOAD STUDIEGIDS

Digitale HSN Studiegids 2018