Training Hospitality / Gastvrijheid

Een tevreden gast zorgt voor mond-tot-mondreclame; de beste reclame die een bedrijf zich maar kan wensen! De InCompany Training Hospitality / Gastvrijheid is dé manier om medewerkers op te leiden in de gewenste gastvrijheidsformule van het bedrijf.

Cursusopzet InCompany Training Hospitality / Gastvrijheid

De InCompany Training Gastvrijheid wordt in twee dagdelen van drie uur gegeven aansluitend in één dag of verdeeld over twee dagen. Deze uren kunnen gepland worden op een manier die de organisatie het beste uitkomt. Zoals de naam van deze training al aangeeft, gaat deze training met name in op de gastvrijheid/-gerichtheid van de medewerkers en de gastvrijheidsformule van het bedrijf.

Cursusinhoud

Tijdens de training wordt aandacht besteedt aan de wensen en behoeften van gasten, de communicatie met gasten en de rol van de medewerker. Ook werken wij met praktijkoefeningen en gespreksmodellen om de medewerkers bewust te maken van hun gedrag en wat dit doet met de gast. Daarnaast passen wij de training op de wensen van de organisatie aan zodat ook de aangewezen aandachtspunten van de organisatie tijdens de training behandeld kunnen worden.

Certificaat van Deelname

Wanneer de deelnemers met goed gevolg hebben deelgenomen aan de gehele training, ontvangen zij direct na afloop van de training het Certificaat van Deelname van de trainer.

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een InCompany Training Gastvrijheid, neem dan voor een vrijblijvende offerte contact op met onze InCompany Account Manager Minou Warbroek. Minou is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur op telefoonnummer 076 - 52 33 661.

Ontvang je liever een vrijblijvende offerte per mail, gebruik dan het InCompany Aanvraagformulier.

Incompany Training GastvrijheidMinou Warbroek
InCompany Account Manager
076 - 52 33 661
m.warbroek@hsn.nl

INCOMPANY

 Waarom InCompany opleiden

 Sociale Hygiëne

 HACCP

 Allergenen

 Leermeester

 Basisvaardigheden

 Horecaportier

 BHV

 Aanvraagformulier


OPEN INSCHRIJVING

 Sociale Hygiëne

 HACCP

 Allergenen

 Leermeester

 Basisvaardigheden Horeca

 BHV Basiscursus

 BHV Basiscursus Blended

 BHV Herhalingscursus

DOWNLOAD STUDIEGIDS

Digitale HSN Studiegids 2018