Cursus Bedrijfshulpverlening (BHV)

Wanneer er in het bedrijf meerdere managers, medewerkers en / of vrijwilligers aanwezig zijn die opgeleid dienen te worden tot bedrijfshulpverlener, kunnen wij de Basiscursus BHV of Herhalingscursus BHV op eigen locatie verzorgen. 

Cursusopzet InCompany Cursus BHV

De InCompany Basiscursus BHV kunnen wij op 2 manieren voor het bedrijf organiseren:
1. Basiscursus BHV in 2 lesdagen. De Basiscursus BHV wordt in 4 dagdelen van 3 uur gegeven, met op beide dagen aansluitend het BHV examen. De lesuren kunnen gepland worden op de manier die de organisatie het beste uitkomt, bijvoorbeeld aansluitend op één dag of verdeeld over meerdere dagen.

2. Basiscursus BHV Blended Learning: E-learning + 1 praktijkdag. De Basiscursus BHV Blended Learning bestaat uit een E-learningmodule welke afgerond dient te zijn vóór de lesdag. De praktijkdag wordt in 2 dagdeln van 3 uur gegenen, met aansluitend het BHV examen. e lesuren kunnen gepland worden op de manier die de organisatie het beste uitkomt, bijvoorbeeld aansluitend op één dag of verdeeld over meerdere dagen.

De Herhalingscursus BHV wordt in 2 dagdelen van 3 uur gegeven, met aansluitend het BHV examen. De lesuren kunnen gepland worden op de manier die de organisatie het beste uitkomt, bijvoorbeeld aansluitend op één dag of verdeeld over meerdere dagen.

Cursusinhoud

Tijdens de Cursussen Bedrijfshulpverlening (Basis- en Herhalingscursus) komen alle zaken aan bod die volgens de Arbo-wet verplicht zijn zodat de medewerkers die aangesteld worden als bedrijfshulpverlener te allen tijden hun taken adequaat kunnen uitvoeren.

BHV Examen

De InCompany Cursussen Bedrijfshulpverlening worden afgesloten met een BHV examen. HSN meldt de deelnemers aan voor het examen en verzorgt alle organisatie. Bij een voldoende resultaat ontvangen de deelnemers de BHV draagpas, welke een geldigheid heeft van 1 jaar.

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een InCompany Cursus BHV, neem dan voor een vrijblijvende offerte contact op met onze InCompany Account Manager Minou Warbroek. Minou is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur op telefoonnummer 076 - 52 33 661.

Ontvang je liever een vrijblijvende offerte per mail, gebruik dan het InCompany Aanvraagformulier.

InCompany cursus BHVMinou Warbroek
InCompany Account Manager
076 - 52 33 661
m.warbroek@hsn.nl

INCOMPANY

 Waarom InCompany opleiden

 Sociale Hygiëne

 HACCP

 Allergenen

 Leermeester

 Gastvrijheid

 Basisvaardigheden

 Horecaportier

 BHV

 Aanvraagformulier


OPEN INSCHRIJVING

 Sociale Hygiëne

 HACCP

 Allergenen

 Leermeester

 Basisvaardigheden Horeca

 BHV Basiscursus

 BHV Basiscursus Blended

 BHV Herhalingscursus

DOWNLOAD STUDIEGIDS

Digitale HSN Studiegids 2018