Cursus SVH Basisvaardigheden Horeca

De gastvrijheid en vakkundigheid van bedieningsmedewerkers is bepalend voor het succes van ieder horecabedrijf. In de praktijk schiet juist deze vakkennis van horecamedewerkers vaak tekort. Deze vakkennis en de kwaliteit van dienstverlening kan worden verhoogd door het organiseren van een InCompany Cursus Basisvaardigheden Horeca, op de eigen locatie. 

Cursusopzet InCompany Cursus Basisvaardigheden Horeca

De InCompany Cursus Basisvaardigheden Horeca kan in overleg gepland worden in 1  of 2 cursusdagen, afhankelijk van uw wensen. Deze lesuren kunnen gepland worden op de manier die de organisatie het beste uitkomt, bijvoorbeeld in één of twee dagen van 10.00 tot 16.00 uur of verdeeld over meerdere dagdelen.

Cursusinhoud

Tijdens de Cursus Basisvaardigheden Horeca wordt het gehele SVH boek Basisvaardigheden Horeca 'Aan de slag in de Horeca' behandeld. De deelnemers leren alles over verschillende soorten dranken - alcoholisch en non-alcoholisch -, hygiëne en etenswaren. Ook weten zij op welke manier zij dranken moeten serveren. Daarnaast hebben zij na deze cursus meer kennis over gastvrijheid en hoe je gastgericht kunt werken. 

Certificaat van Deelname

Wanneer de deelnemers met goed gevolg hebben deelgenomen aan de gehele training, ontvangen zij direct na afloop van de training het Certificaat van Deelname.

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een InCompany Cursus Basisvaardigheden Horeca, neem dan voor een vrijblijvende offerte contact op met onze InCompany Account Manager Minou Warbroek. Minou is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur op telefoonnummer 076 - 52 33 661.

Ontvang je liever een vrijblijvende offerte per mail, gebruik dan het InCompany Aanvraagformulier.

InCompany Cursus SVH Basisvaardigheden HorecaMinou Warbroek
InCompany Account Manager
076 - 52 33 661
m.warbroek@hsn.nl

INCOMPANY

 Waarom InCompany opleiden

 Sociale Hygiëne

 HACCP

 Allergenen

 Leermeester

 Gastvrijheid

 Horecaportier

 BHV

 Aanvraagformulier


OPEN INSCHRIJVING

 Sociale Hygiëne

 HACCP

 Allergenen

 Leermeester

 Basisvaardigheden Horeca

 BHV Basiscursus

 BHV Basiscursus Blended

 BHV Herhalingscursus

DOWNLOAD STUDIEGIDS

Digitale HSN Studiegids 2018