Assertiviteitstraining

Iedereen kent wel een moment waarvan je denkt: 'had ik maar dit gezegd...' of 'had ik maar dat gedaan....'. Of een situatie waarin je denkt 'Hoe ga ik op een beleefde manier nee verkopen?' En heb je wel eens een situatie meegemaakt waarbij je jouw grenzen hebt laten overschrijden door een ander? Dan is de assertiviteitstraining bij uitstek geschikt!

Tijdens de Assertiviteitstraining leren deelnemers communicatieve vaardigheden die helpen om assertiever over te komen. Zeker wanneer er alcohol of drugs in het spel is, kunnen situaties voorkomen waarbij het erg belangrijk is dat medewerkers sterk in hun schoenen staan. 

Het doel van de training is om medewerkers inzicht, tools en training te geven om assertief op te treden in contact met gasten.

Cursusinhoud

Tijdens de training wordt er geoefend met verschillende praktijkopdrachten en rollenspellen. Aan de hand van een intake-formulier dat iedere deelnemer invult voorafgaand aan de training, gaan zij tijdens de training aan de slag met hun 'knelpunten'. Daarnaast leren de deelnemers o.a. grenzen te stellen én te bewaken en hoe zij om moeten gaan met verschillende gedragssoorten. Verder oefenen ze met zowel het geven als het ontvangen van feedback en de rol van verbale- en non-verbale communicatie. 

Na afloop van de training beschikt iedere deelnemer over een persoonlijke toolkit 'mijn assertief gedrag'. 

Cursusopzet Assertiviteitstraining

De InCompany Assertiviteitstraining verzorgen we als ééndaagse training, bestaande uit 6 lesuren. De tijden van de tijden kunnen in overleg ingepland worden, bijvoorbeeld van 10.00 tot 16.00 uur. 

Certificaat van Deelname

Wanneer de deelnemers met goed gevolg hebben deelgenomen aan de gehele training, ontvangen zij direct na afloop van de training het Certificaat van Deelname.

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een InCompany Assertiviteitstraining, neem dan voor een vrijblijvende offerte contact op met onze InCompany Account Manager Minou Warbroek. Minou is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur op telefoonnummer 076 - 52 33 661.

Ontvang je liever een vrijblijvende offerte per mail, gebruik dan het InCompany Aanvraagformulier.

Incompany Training GastvrijheidMinou Warbroek
InCompany Account Manager
076 - 52 33 661
m.warbroek@hsn.nl

INCOMPANY

 Waarom InCompany opleiden

 Sociale Hygiëne

 HACCP

 Allergenen

 Leermeester

 Gastvrijheid

 Basisvaardigheden

 Horecaportier

 BHV

 Aanvraagformulier


OPEN INSCHRIJVING

 Sociale Hygiëne

 HACCP

 Allergenen

 Leermeester

 Basisvaardigheden Horeca

 BHV Basiscursus

 BHV Basiscursus Blended

 BHV Herhalingscursus

DOWNLOAD STUDIEGIDS

Digitale HSN Studiegids 2018