Allergenen Training

Wanneer er in de organisatie meerdere managers, medewerkers en / of vrijwilligers aanwezig zijn die zich bezig houden met het bereiden, bewaren, vervoeren of verstrekken van voeding, dan is de Allergenen Training bij uitstek geschikt voor de organisatie.

Cursusopzet InCompany Allergenen Training

De Allergenen Training wordt in twee dagdelen van 3 uur gegeven, aansluitend in één dag of verdeeld over twee dagen. Deze uren kunnen gepland worden op een manier die de organisatie het beste uitkomt.

Cursusinhoud

Sinds 13 december 2014 zijn alle bedrijven die voedsel verstrekken aan gasten verplicht allergenen informatie te verstrekken wanneer de gast hierom vraagt. Tijdens de Allergenen Training leren de deelnemers wat allergenen zijn en wat het verschil is tussen een voedselallergie en -intolerantie. Daarnaast vinden er praktijkopdrachten plaats om de deelnemers bewust te maken waar allergenen in verwerkt zijn en hoe allergeninformatie gevonden en geregistreerd kan worden. Tot slot krijgen de deelnemers 'tips & tools' hoe zij de informatie het beste kunnen registreren, communiceren en gasten kunnen informeren.

Certificaat van Deelname

Aan het einde van de training wordt de toets afgenomen. De toets duurt 30 minuten en bestaat uit 30 meerkeuzevragen. Bij een voldoende resultaat ontvangen de deelnemers het ‘Certificaat van Deelname’ direct na afloop van de training. Met dit Allergenen Certificaat kan aangetoond worden dat er een training gevolgd is op het gebied van Allergenen.

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een InCompany Allergenen Training, neem dan voor een vrijblijvende offerte contact op met onze InCompany Account Manager Minou Warbroek. Minou is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur op telefoonnummer 076 - 52 33 661.

Ontvang je liever een vrijblijvende offerte per mail, gebruik dan het InCompany Aanvraagformulier.

Incompany allergenen trainingMinou Warbroek
InCompany Account Manager
076 - 52 33 661
m.warbroek@hsn.nl

INCOMPANY

 Waarom InCompany opleiden

 Sociale Hygiëne

 HACCP

 Leermeester

 Gastvrijheid

 Basisvaardigheden

 Horecaportier

 BHV

 Aanvraagformulier


OPEN INSCHRIJVING

 Sociale Hygiëne

 HACCP

 Allergenen

 Leermeester

 Basisvaardigheden Horeca

 BHV Basiscursus

 BHV Basiscursus Blended

 BHV Herhalingscursus

DOWNLOAD STUDIEGIDS

Digitale HSN Studiegids 2018