Training Coach Aziatische Keuken

Training Coach Aziatische Keuken

Coach Aziatische Keuken

Speciaal voor de Aziatische keuken heeft Horeca Stichting Nederland (HSN), in samenwerking met Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en Koninklijke Horeca Nederland (KHN), een training voor koks in de Aziatische keuken die personeel begeleiden, ontwikkeld. Deze training leidt de Aziatische koks op tot 'Coach voor de Aziatische Keuken'. Na het behalen van het SVH examen ontvangt de deelnemer het SVH Certificaat Aziatische Keuken. 

Doel Training 'Coach voor de Aziatische Keuken'

Deze training is geen vervanger van de Leermeester Training en het SVH Leermeester Diploma. Wanneer een Aziatische kok deze training heeft gevolgd en het SVH examen heeft behaald, kan met het behaalde 'SVH Certificaat Aziatische Keuken' worden aangetoond dat het bedrijf voldoet aan het Convenant Aziatische Horeca en kan hiermee een GVVA worden aangevraagd/verlengd. 

Inclusief SVH examen

Het SVH Aziatische Keuken examen doe je aansluitend op de training 'Coach voor de Aziatische Keuken' op de 2e trainingsdag, op dezelfde locatie en met je eigen cursusgroep. Het examen SVH Coach Aziatische Keuken is één examen en bestaat uit twee onderdelen: een praktijkonderdeel 'Coachen op de werkvloer' en een schriftelijkonderdeel. Het berekenen van de behaalde punten wordt uitgevoerd door de punten die zijn behaald voor beide onderdelen bij elkaar op te tellen. HSN meldt je automatisch aan bij SVH-examens.

Voor wie? 

Voor ondernemers en koks in de Aziatische keuken die graag leer-arbeidsplaatsen willen aanbieden aan stagiaires en leerlingen.  

Toelatingseisen

Mondelinge basisbeheersing van de Nederlandse taal is vereist. 

Cursusonderwerpen

  • begeleiden van leerlingen/medewerkers
  • werkrooster maken
  • cultuurverschillen op de werkvloer
  • communicatietechnieken
  • feedback geven

Deel deze informatie met je familie, vrienden, collega('s) of medewerker(s):