Basis BHV Blended Learning

BHV Basiscursus Blended

Je dient als werkgever één of meer werknemers aan te wijzen als Bedrijfshulpverlener. Om BHV’er te worden dient de Basiscursus Bedrijfshulpverlening te worden gevolgd. Een BHV'er is iemand die binnen het bedrijf, naast de dagelijkse werkzaamheden, maatregelen kan nemen om de schade zoveel mogelijk te beperken op het moment dat er iets misgaat in de zaak. De snelle en deskundige hulp van een BHV’er kan persoonlijk leed beperken en in veel gevallen schade voorkomen.

Basis BHV Blended Learning

Je kunt de Basiscursus BHV al in 1 dag behalen via dé nieuwe opleidingsvorm: Blended Learning! Deze cursus is een mix van online (digitaal) leren en 1 praktijkdag. Als werkgever heb je het voordeel dat je jouw werknemer maar één dag hoeft te missen. De E-learning module wordt thuis gedaan op de computer en neemt gemiddeld 2 uur in beslag. Daarna volgt de cursist 1 praktijkdag waarin de onderwerpen 'Levensreddende Handelingen' en 'Brandbestrijdiging' behandeld worden. Bij een goed resultaat ontvangt de cursist de BHV draagpas, geldig voor 1 jaar.

Doel cursus

Met deze cursus leer je hoe je binnen het bedrijf maatregelen kunt nemen om persoonlijk leed en schade te voorkomen wanneer er iets mis gaat, om op die manier de veiligheid en het welzijn van jezelf, je collega's en je gasten te garanderen.

Voor wie?

De basiscursus BHV is bedoeld voor medewerkers binnen het bedrijf, die de bedrijfshulpverlening op zich gaan nemen en nog niet eerder een BHV-cursus hebben gevolgd en voor medewerkers waarvan de BHV draagpas is verlopen.

Toelatingseisen

Je moet minimaal 18 jaar zijn.

Cursusonderwerpen

  • het verlenen van eerste hulp bij ongevallen
  • het beperken en bestrijden van brand en het beperken van gevolgen van ongevallen
  • het alarmeren en evacueren van alle personen in het bedrijf

InCompany Basiscursus BHV Blended Learning 

De Basiscursus BHV Blended Learning kan ook in het eigen bedrijf georganiseerd worden, wat al vanaf 6 personen interessant is. Kijk voor meer informatie op de pagina InCompany Cursus Bedrijfshulpverlening.

Deel deze informatie met je familie, vrienden, collega('s) of medewerker(s):