HACCP Cursus

HACCP

HACCP CursusHygiŽnecode voor de Horeca 2016 NIEUW!

De HACCP Cursus is de ideale manier om snel te voldoen aan de wettelijke eisen. In alle bedrijven waar bederfelijke eet- en drinkwaren behandeld en bereid worden is het namelijk verplicht te werken volgens de regels van de Hygienecode. Het is voor iedere werkgever wettelijk verplicht om er voor te zorgen dat alle medewerkers die zich bezighouden met het bereiden of behandelen van eet- of drinkwaren, een training of instructie op het gebied van voedselhygiene gevolgd hebben.

Doel HACCP Cursus

Tijdens de ééndaagse HACCP Cursus leren onze cursisten de verplichte Hygienecode voor de Horeca op een eenvoudige manier in de praktijk toe te passen en weten zij precies waar de inspecteurs van de NVWA bij een inspectie op letten. Na het volgen van deze cursus voldoen jij en je medewerkers in één dag aan de wettelijke eisen!

Inclusief HACCP Certificaat

Aansluitend op de cursus wordt de toets afgenomen op dezelfde locatie en met dezelfde cursusgroep. De toets is schriftelijk en bestaat uit 30 meerkeuzevragen. Wanneer hier een voldoende voor is behaald, ontvangen de deelnemers direct het HSN Certificaat van Deelname. De certificeringskosten zijn bij de cursuskosten inbegrepen.

Voor wie?

Voor alle medewerkers in de Horeca, catering en instellingskeuken. Maar ook voor beheerders, medewerkers en vrijwilligers van sportkantines en verenigingen, instellingen of buurthuizen.

Toelatingseisen

Er is geen vooropleiding vereist.

Gratis

Onbeperkt toegang tot de online proefexamens t.w.v. € 45,-. (bij de mondelinge HACCP training)

Cursusonderwerpen

  • Hygienecode (HACCP) en bedrijfsbeleid
  • productontwikkeling
  • inkoop en opslag
  • bereiding van warme en koude gerechten
  • serveren en presenteren
  • reinigen en desinfecteren
  • kwaliteit en voedselveiligheid

InCompany Hygienecode HACCP

De HACCP Cursus kan ook in het eigen bedrijf georganiseerd worden, wat al vanaf 8 personen interessant is. Kijk voor meer informatie op de pagina InCompany Training HACCP.

 

Deel deze informatie met je familie, vrienden, collega('s) of medewerker(s):